5 Οκτ 2011

Μύκονος:Πρώτη παγκόσμια παρουσίαση του Fiat Palio (Pcs - Video)

Το Fiat Palio στην μαγευτική Αλευκάνδρα
Ο πρόεδρος της  Fiat finance Brazil κ. Cledorvino Belini  με τον Δήμαρχο κ.Αθανάσιο  Κουσαθανά – Μέγα και τον Αντώνη Κιούκα....

H Fiat Brazil , μετά από  προσπάθειες του Δήμαρχου και των συνεργατών του, επέλεξε την Μύκονο για την παρουσίαση τoυ ανανεωμένου Palio .

Η παγκόσμια παρουσίαση της γενιάς του Fiat Palio πραγματοποιήθηκε ,στη Μύκονο, στους πολυφωτογραφημένους παγκοσμίως και φωταγωγημένους Κάτω Μύλους από τον πρόεδρο της Fiat finance Brazil και της  Fiat  Latin America  κ. Cledorvino Belini , παρουσία  του Δήμαρχου Αθανάσιου Κουσαθανά – Μέγα , του προέδρου του Δημ.Συμβουλίου κ.Δημήτρη Σκαγιά και του Δημ.Συμβούλου Μίλτου Ατζαμόγλου και με προσκεκλημμένους 750 επιλεγμενους car dealers από την Λατινικη Αμερικη .

Το ανανεωμένο Palio ,το οποίο έχει αναβαθμιστεί σημαντικά και σε επίπεδο εξοπλισμού, διατηρεί αναλλοίωτο τον στιβαρό του «χαρακτήρα», έχοντας ωστόσο εμπλουτιστεί με σχεδιαστικές πινελιές που φέρου την υπογραφή του Giorgetto Giugiaro. Ειδικότερα το Palio εξοπλίζεται πλέον με πλευρικούς αερόσακους, καθώς με CD και MP3 player. H γκάμα των κινητήρων του αυτοκινήτου επίσης αναβαθμίστηκε με τον 1.000άρη κινητήρα να αποδίδει πλέον 65 ίππους, ενώ αυτός των 1,8 λίτρων έχει ισχύ 103 ίππων.

Μετά  την παρουσίαση  οι προσκεκλημένοι ,στην Αλευκάνδρα απήλαυσαν γεύμα  με μυκονιάτικες και μεσογειακές γεύσεις και εν συνεχεία ακολούθησε πάρτι υπό τους ήχους νησιώτικης  και λαϊκής μουσικής , διασκέδασαν , χόρεψαν  δίπλα στη θάλασσα  γοητευμένοι από την θέα του μυκονιάτικου δειλινού.

Οι επισκέπτες κατά τη παραμονή τους έμειναν καταγοητευμένοι από τον πολιτισμικό πλούτο ,το οικιστικό σύνολο και τα  ασβεστωμένα σοκάκια  της χώρας ,καθως και από τις  φυσικές ομορφιές  το νησιού.                            

Με κοσμοπολίτικα  events και με τους επισκέπτες εν δυνάμει πρεσβευτές , η φήμη του νησιού ως ένας  jet setter  προορισμός, δικαιολογημένα απλώνεται  στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου.





Video από ερασιτεχνική λήψη
Φωτο : Αλέξανδρος Νεστούρης
Πηγή : Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...